EC Iberia Group International Education Consultancy  © 2008-2019 tüm hakları saklıdır.

Yurtdışı Eğitim
13 Şub 2018

İspanya Maaşlı Turizm Stajı

1 yorum

Son düzenlendiği zaman: 13 Şub 2018

Animafestexperience.com ve EC Iberia Group ortaklığıyla sunulan bu stajda vize ve NIE süreçleri aşağıda açıklanmıştır.

İspanya'da maaşlı turizm stajı sadece 3 ay ile 6 ay süre arasında yapılabilmektedir.

Bu durumda öğrencilerin alabileceği vize türü iki ayrı biçimdedir.

 

-90 Gün ve altı vizeye başvuracak öğrenciler sadece Bls İspanya acenteliklerinden başvurabilirler. Bu yasal bir zorunluluktur.

 

-91 gün ve üzeri vizeye başvuracak tüm öğrenciler sadece İstanbul ve Ankara'da bulunan İspanya başkonsolosluğundan vizeye başvurabilirler.

 

(İstanbul veya Ankara dışında başka bir şehirde yaşıyorsanız, lütfen BLS acentesi veya Konsoloslukla iletişime geçerek nereden vizeye başvurmanız gerektiğiyle ilgili detaylı bilgi alınız.)

 

Her iki durumda da, vize randevunuzu BLS İspanya'nın web sitesinden almalısınız.

 

Linki:

İstanbul ve çevresi için; https://turkey.blsspainvisa.com/istanbul/turkish/index.php

Ankara ve çevresi için; https://turkey.blsspainvisa.com/ankara/turkish/

 

Vize randevusu yukarıdaki web sitelerinden Randevu Alma sekmesinden alınmaktadır.

Konsolosluk için Büyükelçilik/Konsolosluk İçin,

BLS acentesi için; Bls Vize Başvuru Merkezi sekmesinden randevu almalıdır.

 

Maaşlı turizm stajına başvuracak tüm öğrencilerin vize + NIE numarasına başvurmaları gerekmektedir.

NIE ( Yabancı Kimlik Numarası ) vizeyle birlikte başvurulması gerekir. NIE numarası olmayan/verilmeyen öğrenciler İspanya'da yasal olarak staj yapamazlar.

 

NIE belgeleri gerekli zamanda maille tüm öğrencilere gönderilecektir.

 

NOT: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde okuyan Türk veya yabancı öğrenciler sadece Ankara'da bulunan konsolosluktan randevu alabilirler!!!

 

 

Bu kategoriyle ilgili sorularınızı bu mesajın altına yazabilirsiniz.En kısa sürede cevaplanacaktır.

 

 

 

 

 

 

Tolga Berber
29 Nis 2018

Diğer şirketlerden vize alamıyormuyuz acaba?

Yeni Mesajlar
  • çağkan duyan
    21 Mar 2018

    90 gün ve 180 gün arasında staj yapacak öğrenciler aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formunu indirebilirler. Formu Türkçe doldurunuz. http://www.exteriores.gob.es/Consulados/ESTAMBUL/Documents/SolicituddevisadonacionalInglés.pdf Vize hakkındaki sorularınız ve daha detaylı bilgi için aşağıda konsolosluk bilgileri sunulmuştur. Ankara'daki konsolosluğun web sitesi ; http://ankaravisa.es/turco/turco.html istanbul'daki konsolosluğun web sitesi; http://www.exteriores.gob.es/Consulados/ESTAMBUL/tr/Consulado/Pages/inicio.aspx
  • çağkan duyan
    21 Mar 2018

    Değerli Öğrenciler, İspanya'da Maaşlı Turizm Stajına katılacak öğrenciler, vizenin yanında NIE numarasınada başvurmaları gerekmektedir. Staja gidecek tüm öğrencilere NIE belgelerinin boş hali maille gönderilmiştir. Ekte yer aldığı gibi belgelerinizi doldurmanızı öneriyoruz. Saygılar
  • Yurtdışı Eğitim
    13 Şub 2018

    Portekiz'de staj 2 aydan 12 aya kadar süreyle yapılabilmektedir. Her koşulda Portekiz vizesi için Ankara'da bulunan Portekiz Büyükelçiliğine başvurmanız gerekmektedir. Türkiye'nin neresinde olursanız olun,ne kadar süreyle staja katılırsanız katılın tek başvuru yeri sadece Ankara'da bulunan konsolosluktur. Linki: https://www.ancara.embaixadaportugal.mne.pt/tr/ Bu konuyla ilgili sorularınızı burada paylaşabilirsiniz.Uzmanlarımız en kısa süre içinde cevaplayacaktır.